Eten en drinken.

Ontbijt, lunch, diner of borrel in de Fenix Food Factory wordt helemaal voor u geregeld door zaak.acht.

 

Ontbijt.

"Jouw dag goed van start gaan met een heerlijk ontbijt?"

Vanaf 10:00 uur serveren wij diverse ontbijtjes met producten van de verschillende ondernemers uit de Fenix Food Factory. Denk aan lange tafels vol met vers brood en een croissant van Jordy's Bakery, een kop koffie van Stielman, kaas en zuivel van Kaasboerderij Booij, vleeswaren van Firma Bijten en gezonde smeersels en sappen van de Westlandse Tuin..

Weinig tijd? Dan kies je natuurlijk voor de heerlijke belegde botterhammen van Jordy's of voor het mini ontbijt met een kop koffie of thee en een chocoladebroodje of croissant van Jordy's Bakery.

Uitgebreide ontbijttafel: 16 euro per persoon
Mini ontbijt: 4,50 euro per persoon
Luxe sandwich, koek, fruit en een sapje: 15 euro per persoon
FFF ontbijtje to-go: 16 euro per persoon

Prijzen zijn exclusief btw

 

Lunch.

IMG_2386.JPG

Jouw dag onderbreken met een heerlijke lunch? Wij verzorgen diverse lunches met producten van de verschillende ondernemers uit de Fenix Food Factory. Denk aan heerlijke belegde boterhammen van Jordy's Bakery,  een FFF lunch tasje met een belegde boterham, een koek en een sapje en stukje fruit van de Westlandse Tuin.

Wil je liever uitgebreid lunchen? Dan dekken wij de tafel in en serveren wij versgebakken brood van Jordy's Bakery, kaas en zuivel van Kaasboederij Booij, vleeswaren van Firma Bijten, smeersels, groente, fruit en sappen van de Westlandse Tuin.

Uitgebreide lunchtafel: 16 euro per persoon
Luxe sandwiche, koek, fruit en een sapje: 15 euro per persoon
FFF lunch tasje: 16,00 euro per persoon

Prijzen zijn exclusief btw

Borrel.

De borrelplank is een leuk kennismakingsconcept met de verschillende producten uit de Fenix Food Factory. Op de planken serveren wij diverse kazen van Booij, lekkere paté en vleeswaren van Firma Bijten, huisgemaakte smeersels en brood van Jordy's Bakery.

Daarnaast bieden diverse ondernemers hun eigen borrelplank aan. Booij's kaasplank bevat diverse kazen, brood en uienchutney. De plank van Jordy's Bakery biedt je verschillende huisgemaakte smeersels, charcuterie, olijfolie en heerlijk brood. 

Prijs: 27,50 per plank (6 - 8 personen) 

Prijzen zijn exclusief btw

 

Diner.

De dag afsluiten met een mooi diner? Wij bieden verschillende diners aan. Denk aan een walking diner met kleine hapjes van de verschillende ondernemers en de foodtrucks. Of een shared diner met vooraf grote borrelplanken met diverse producten uit de loods. Als hoofdgerecht schalen gegrilde seizoensgroente en salades, Hoeckse Rooie Aardappeltjes uit de oven en een bereiding van vlees, vis of gevogelte. Een heerlijk dessert met fruit van het seizoen als afsluiter van de maaltijd.

BBQ met vlees van Firma Bijten. Salade van gegrilde seizoensgroente en een heerlijke aardappel salade. Vers brood, smeersels en sauzen van Jordy's Bakery. 

Iets simpels zoals een klein gerecht of meerdere gerechtjes zoals een hamburger, stoofje, pizza, maaltijdsoep behoort ook tot de mogelijkheden.

Shared diner: 25 - 35 euro per persoon
BBQ: 25 - 35 euro persoon
Simpel: 10 tot 20 euro per persoon
Op maat: prijs op aanvraag

Prijzen zijn exclusief btw

Koffie & thee.

Wij schenken heerlijke koffie van Stielman. Stielman levert kwalitatief hoogwaardige koffie die altijd vers gebrand is. Iedere donderdag worden de bonen met veel aandacht en passie in de loods gebrand. Iedere koffie heeft zijn eigen manier van branden nodig om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.Iedere boon heeft zijn eigen brandprogramma,

De koffie van Stielman smaakt nog beter met een lekkere koek of brownie van Jordy's Bakery.

 

Drankjes. 

Kaapse bieren
Kaapse Harrie, Kaapse Karel, Kaapse Jaapie
2,70 tot 6,50 per glas

Wijnen
Domaine de Taverna, Cévennes Sauvignon Blanc en Cabernet Sauvignon
3,90 per glas

Ciders
Cider of Poiré of Rosé Cider
3,00 per glas

Frisjes
Diverse frisjes zoals appel-kers, rabarber, limoen, druif etc. van Fritz Kola
2,50 per flesje

Prijzen zijn exclusief btw


Vragen of wilt u graag uw evenement gaan realiseren?

Klik hier om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.