13653446_1032804356796096_961095244894085803_o.jpg

Projecten.

 

Cheesecake Festival Rotterdam

Op het Cheesecakefestival vond je cheesecakes in allerlei soorten en maten! Cheesecakes om van te proeven, om anderen blij mee te maken, om jezelf blij mee te maken, om te beoordelen, om van te leren en om gewoon van te genieten! Houd je niet van Cheesecake (wat wij ons niet kunnen voorstellen!)? Ook dan was er geen reden om thuis te blijven, want naast de cheesecakes is er muziek, eten en gezelligheid op het Deliplein! Onze Iris deed samen met Studio Ketchup en Kopi Soesoe de gehele organisatie van dit festival. 

 

Op de tee

‘Op de Tee’ verzorgde, van 22 april tot 10 juli 2016, het eten en drinken op de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam. Het concept dat door zaak.acht ontwikkeld, gerealiseerd en uitgevoerd is, is een etalage van Rotterdams ondernemerschap en verwijst naar de ‘natte t’ die de Rotterdammert overal aan vastplakt. Daarnaast is het een toast op Rotterdam, we drinken 'Op de Tee'!

 

Run een restaurant voor een dag

Met dit concept traint Iris teams op het gebied van samenwerken en communiceren, door de teams voor een dag gezamenlijk een restaurant te laten runnen, waarbij alles samen geregeld en gekozen moet worden. Het restaurant, als service- en mensgerichte omgeving, is de perfecte plek waar het onderlinge spel van de teams letterlijk in beeld gebracht wordt en er gewerkt kan worden aan het verbeteren hiervan. 

Wil je deze training boeken voor jouw team? Stuur ons dan een mailtje!