Route.

Routebeschrijving naar zaak.acht in de Fenix Food Factory Rotterdam

 

Bekijk hier de kaart in Google Maps en plan direct uw route. 

Evenementenlocatie zaak.acht bevindt zich in de loods van de Fenix Food Factory. De FFF heeft als adres Veerlaan 19D 3072 AN in Rotterdam (Katendrecht) en bevindt zich aan het Deliplein. De loods is te herkennen aan de grote letters 'Fenix Food Factory' aan de buitenkant.

Met het OV
Op Rotterdam Centraal Station pak je de metro D (richting de Akkers) of metro E (richting Slinge). Uitstappen op halte Wilhelminaplein is het leukste, vanuit daar loop je via de Kop van Zuid richting Hotel New York (tussen de wolkenkrabbers door). Bij Hotel New York loopt u via de Rijnhavenbrug naar de overkant waar je rechts de Fenix Food Factory ziet liggen.

Met de auto
Navigatiesystemen hebben moeite met ons adres, we adviseren je daarom om Deliplein te gebruiken wanneer Veerlaan 19D niet gevonden wordt. 

Parkeren op Katendrecht is betaald en beperkt. Op de Kop van Zuid (te bereiken via de loopbrug) zijn verschillende openbare betaalde parkeergarages. Het is verboden om op de kade te parkeren, hier wordt ook regelmatig op gecontroleerd.