Ruimtes.

Wij hebben voor ieder evenement een geschikte ruimte.

zaak.acht is een gezellige en lichte ruimte die zich leent voor vele doeleinden. De besloten ruimte biedt de mogelijkheid om met grote groepen geheel in stijl van de Fenix Food Factory bijeen te komen, maar dan wel in een eigen ruimte. 

De Ciderloods is een prettige besloten ruimte waar je goed presentaties kan houden, kunt vergaderen of workshops kunt doen. 

Het Houten Pand is een unieke Rotterdamse locatie om samen te komen. Een sfeervol huis met tuin voor groepen met verschillende verhalen en doelen. De multifunctionele inzetbaarheid van de ruimte, met het veilige en warme van thuis zorgt ervoor dat Het Houten Pand voor iedereen kan zijn. 

 

Ruimtes.

Hieronder vind je onze mogelijkheden en de bijbehorende prijsindicaties. Wil je iets dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op; wij staan altijd open om met je mee te denken.


 

zaak.acht.

zaak.acht is een gezellige en lichte ruimte die zich leent voor vele doeleinden. De besloten ruimte biedt de mogelijkheid om met grote groepen geheel in stijl van de Fenix Food Factory bijeen te komen, maar dan wel in een eigen ruimte. Beamer (met mobiel scherm) behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals geluidsboxen met microfoon.

Capaciteit: 20 - 100 personen
Prijs: € 600,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

 
 

Binnenplaats van de Fenix Food Factory.

Deze ruimte bevindt zich te midden van de verschillende ondernemers en winkelende gasten. Een gezellige open en dynamische plek. Op maandagen is de Fenix Food Factory gesloten en is het mogelijk deze ruimte wel besloten te huren. 

Capaciteit: 20 - 250 personen
Prijs: € 900,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

HET HOUTEN PAND.

HET HOUTEN PAND is een unieke Rotterdamse locatie om samen te komen. Een sfeervol huis met tuin voor groepen met verschillende verhalen en doelen. De multifunctionele inzetbaarheid van de ruimte, met het veilige en warme van thuis zorgt ervoor dat HET HOUTEN PAND voor iedereen kan zijn. 

Van een fusiebespreking op de bank tot een workshop aan de keukentafel en van een brainstormsessie in de tuin tot break-out sessies op zolder. Het biedt alle facililiteiten voor een vergadering met warmte, privacy en gezelligheid van een thuis. 

Capaciteit: 1 - 16 personen
Prijs: € 800,- per dagdeel (8 uur) exclusief BTW

www.pandrotterdam.nl

Ciderloods.

De Ciderloods is een prettige besloten ruimte waar je goed presentaties kan houden, kunt vergaderen of workshops kunt doen. Beamer (met vast scherm) behoort ook tot de mogelijkheden.

Capaciteit: 1 - 12 personen
Prijs: € 250,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

Op uw eigen locatie.

zaak.acht kan ook op jouw locatie de catering en/of activiteiten verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Vragen of wilt u graag uw evenement gaan realiseren?

Klik hier om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.