Ruimtes.

zaak.acht

zaak.acht is een gezellige en lichte ruimte die zich leent voor vele doeleinden. De besloten ruimte biedt de mogelijkheid om met grote groepen geheel in stijl van de Fenix Food Factory bijeen te komen, maar dan wel in een eigen ruimte. Beamer (met mobiel scherm) behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals geluidsboxen met microfoon (niet draadloos).

Capaciteit: 20 - 100 personen
Prijs: € 600,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

 

Ciderloods

De Ciderloods is een prettige besloten ruimte waar je goed presentaties kan houden, kunt vergaderen of workshops kunt doen. Beamer (met vast scherm) behoort ook tot de mogelijkheden.

Capaciteit: 1 - 12 personen
Prijs: € 250,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

 

Binnenplaats

Deze ruimte bevindt zich te midden van de verschillende ondernemers en winkelende gasten. Een gezellige open en dynamische plek. Op maandagen is de Fenix Food Factory gesloten en is het mogelijk deze ruimte wel besloten te huren. 

Capaciteit: 20 - 250 personen
Prijs: € 900,- per dagdeel (5 uur) exclusief BTW en organisatiekosten

 

Terrassen

Wij hebben de beschikking over twee terrassen. Aan de maaszijde vind je het terras met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Aan de andere kant van de loods vind je ons terras aan het sfeervolle Deliplein. Dit terras grenst aan de ruimte van zaak.acht en hier kunnen we tafels voor je reserveren op doordeweekse dagen.

 
 

Op uw eigen locatie

zaak.acht kan ook op jouw locatie de catering en/of activiteiten verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
Of ga terug naar alle mogelijkheden